Ενδεκάδα με επιστροφή Μπαργκάν στον Άρη

Ενδεκάδα με επιστροφή Μπαργκάν στον Άρη

Ενδεκάδα με επιστροφή Μπαργκάν στον Άρη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα(22/4, 17:00) με τον Απόλλωνα Πόντου με τον Δημήτρη Σπανό να επαναφέρει τον Κενάν Μπαργκάν στο αρχικό σχήμα.

Ο Άρης θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στη Σούπερλιγκα και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει ιδιαίτερη αξία ο αυριανός(22/4) αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου. Η προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Σπανό να μην υπολογίζει τους Αναγνωστόπουλο, Μιλούνοβιτς και τον Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος θα επιστρέψει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βάσει των δοκιμών του έμπειρου τεχνικού, ο Κενάν Μπαργκάν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα όπως και ο Πασχάλης Κάσσος. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα έχει και πάλι ρόλο περιφερειακού επιθετικού πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ο Δημήτρης Σπανός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές υπολογίζοντας πλέον και τον Γιώργο Δεληζήση ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Χαντί, Κανακούδης, Ντούνης, Μπαργκάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα