Καντιμοίρης: «Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

Καντιμοίρης: «Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

Καντιμοίρης: «Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

bet365

Ο Γιώργος Καντιμοίρης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη τονίζοντας ότι δεν θα ικανοποιηθεί με τίποτε άλλο πλην της πρώτης θέσης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Άρη έκανε δηλώσεις στη σημερινή Media Day τονίζοντας ότι «ο στόχος ήταν η άνοδος, δεν φτάνει όμως όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα. Αυτό όμως δεν μας φτάνει, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση». Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, είπε ότι… «αγωνιζόμαστε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με παιδιά που μας γνωρίζουν και τα γνωρίζουμε. Ο στόχος του Άρη, είναι πάντα να κερδίζει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που θα έρθει να μας στηρίξει».

Ο Γιώργος Καντιμοίρης ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Άρης έγινε ευάλωτος στην άμυνα στους τελευταίους αγώνες. «Είναι μία κακή παρένθεση. Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, δεν μας αρέσει αυτό είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν. Όλοι βλέπουμε την ομάδα στην Super League. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές και ο χρόνος είναι υπέρ μας», απάντησε, ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους της ομάδας οι οποίοι θα είναι την Κυριακή(22/4) στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου. «Είναι ιδιαίτερο αυτό. Όταν αγωνίζεσαι με κόσμο εκτός έδρας, παίρνεις πολλή δύναμη. Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας, είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα