Σάκιεβιτς: ««Δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία»

Σάκιεβιτς: ««Δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία»

Σάκιεβιτς: ««Δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία»

bet365

Ο Νικ Σάκιεβιτς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο και σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιχειρηματική συμφωνία.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη καλεσμένοι του Θόδωρου Καρυπίδη, να συζητήσουμε μαζί του και φυσικά να δούμε το παιχνίδι μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους φιλάθλους της για την ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία Είχαμε κάποια μίτινγκ με τον Θόδωρο Καρυπίδη και θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις», είπε αρχικά ο κ. Σάκιεβιτς σε ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

Ερωτηθείς γι’ αυτά που θα μπορούσε να προσφέρει στον Άρη, είπε ότι… «είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να βοηθήσω στον τομέα της τεχνογνωσία και της περαιτέρω ανάπτυξης του συλλόγου. Αυτός είναι ο ρόλος μου».

Σχετικά με τις πληροφορίες του για τον Άρη, απάντησε: «Ξέρω ότι ο Άρης έχει φοβερή ιστορία ως σύλλογος. Έχω έναν φίλο στην Αμερική ο οποίος έχει παίξει σ’ αυτό το γήπεδο, τον Φρέντι Αντού. Ξέρω επίσης 2-3 παίκτες οι οποίοι επίσης έπαιξαν στην Αμερική και είχαν αγωνιστεί στον Άρη. Είναι μια ομάδα με σπουδαία παράδοση σε μια πανέμορφη πόλη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα