Παναχαϊκή-Απόλλων Πόντου 0-0

Gazzetta team
Παναχαϊκή-Απόλλων Πόντου 0-0

bet365

Η Παναχαϊκή σε ένα μέτριό της ματς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, αποτέλεσμα που δεδομένα δεν ευχαρίστησε τον κόσμο της.

Το α' μέρος στο ματς της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Ο Πολίμος από την Παναχαϊκή ήταν που είχε δύο σουτ, ένα στο 15' και ένα στο 25'. Στην επανάληψη στο 58' ο Ελευθεριάδης είχε ένα πολύ καλό σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και 2 λεπτά μετά έγινε αλλαγή με τον κόσμο της Παναχαϊκής να αποδοκιμάζει.

Στο 63' ο Απόλλων Πόντου είχε πολύ καλή στιγμή με χαμένο τετ-α-τετ του Χασομέρη. Στο 76' ο Κυβελίδης χειροκροτήθηκε από την εξέδρα καθώς είχε περάσει από τους Πατρινούς στο παρελθόν. Η τελευταία φάση ήταν στο 95' με διαγώνιο σουτ του Μουστακόπουλου που έδιωξε με γροθιές ο Λόπεθ.

Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος (54′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (59′ Φωτάκης), Πλέγας, Πολύχρονης, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (70′ Βασιλείου), Μωραΐτης και Φουρλάνος.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (93′ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης και Σαμαράς

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα