Φοβερή στιγμή με Πλατέλλα

Φοβερή στιγμή με Πλατέλλα

bet365

Με μια φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου στα χέρια, ο Βαγγέλης Πλατέλλας επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Παναιγιάλειο και φυσικά το αφιέρωσε στον έμπειρο μέσο ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο γόνατο.

Η ενέργεια του Βαγγέλη Πλατέλλα αν μη τι άλλο έδειξε το κλίμα που επικρατεί στον Άρη. Μετά το γκολ που σημείωσε στο 24ο λεπτό, ο βραχύσωμος επιθετικός έτρεξε στον πάγκο της ομάδας, εκεί τον περίμενε ο φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Τσακίρης ο οποίος του έδωσε μια φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Πλατέλλας την έδειξε στους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φυσικά αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του.

Βέρντερ Βρέμης - Λειψία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου θα χρειαστεί να υποβληθεί για 3η φορά σε επέμβαση στο γόνατο – μέσα σε διάστημα 18 μηνών – και προβλέπεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τουλάχιστον πέντε μήνες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα