Αυτά συμφώνησε ο Καρυπίδης με τους Παπαδόπουλο-Σάκιεβιτς

Αυτά συμφώνησε ο Καρυπίδης με τους Παπαδόπουλο-Σάκιεβιτς

Αυτά συμφώνησε ο Καρυπίδης με τους Παπαδόπουλο-Σάκιεβιτς

bet365

Η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Τομ Παπαδόπουλο, Νικ Σάκιεβιτς επιβεβαίωσε την ύπαρξη σχεδίου των δύο τελευταίων για ευρύτερη συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης, ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους – για περαιτέρω συζητήσεις – στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με την εταιρία του Τομ Παπαδόπουλου – την «Colonial» η οποία ούτως ή άλλως διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας – για τα επόμενα χρόνια. Συμφωνήθηκε μάλιστα η αύξηση του ανταποδοτικού κέρδους για την ΠΑΕ Άρης με δεδομένο ότι αυτή θα αγωνίζεται στη Σούπερλιγκα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν κυρίως το θέμα ανάπτυξης των ακαδημιών και κυρίως δημιουργίας γηπεδικών εγκαταστάσεων. Επί τούτου, αποφασίστηκε η εύρεση χώρου στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου το οποίο θα στεγάσει τόσο τις ακαδημίες όσο και την πρώτη ομάδα.

Σκόραρε ο Σανέ το πρώτο γκολ του αγώνα Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε ότι αφορά το μετοχικό, δεν τέθηκε στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση αγοράς των μετοχών από τον Νικ Σάκιεβιτς ή το fund των Αμερικανών τους οποίους εκπροσωπεί. Βέβαια, το ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη (στο προσεχές διάστημα) ούτως ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους που εκπροσωπεί ο 57χρονος επιχειρηματίας, προφανώς και σημαίνει ότι αυτό το «κεφάλαιο» θα ανοίξει στις επαφές που θα ακολουθήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα