Απάντηση ΟΦΗ: «Είμαστε πρώτοι, γι αυτό μας πολεμούν»

Gazzetta team
Απάντηση ΟΦΗ: «Είμαστε πρώτοι, γι αυτό μας πολεμούν»

bet365

Στον ΟΦΗ δηλώνουν άγνοια για το δημοσίευμα που θέλει την ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χειραγώγησης ματς και δηλώνουν σίγουροι πως όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, θα αποτύχουν.

Χιρόνα - Μπέτις με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μ' αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων», αναφέρουν αρχικά στον ΟΦΗ απατώντας στο δημοσίευμα των «Νέων» για το ότι η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με υποβιβασμού λόγω χειραγώγησης του ματς με τον Αιγιανιακό.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος γι αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά», καταλήγουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα