Η Καλλιθέα θεωρεί στημένο το ματς με τον Απόλλωνα!

Gazzetta team
Η Καλλιθέα θεωρεί στημένο το ματς με τον Απόλλωνα!

bet365

Θέση πήρε επίσημα η Καλλιθέα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, για τον οποίο ο αθλητικός εισαγγελέας διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, για το 4-3 με τον Απόλλωνα Λάρισας, ότι «αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει», είχε πει.

Σήμερα έβγαλε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Καλλιθέα: «Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων. Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρεί στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει. Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα