Πενθήμερη άδεια στον Άρη

Πενθήμερη άδεια στον Άρη

Gazzetta team
Πενθήμερη άδεια στον Άρη

bet365

Η διακοπή του Πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Άρη να πάρουν ανάσες καθώς ο Δημήτρης Σπανός έδωσε πενθήμερη άδεια και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη(10/4).

Ο Άρης ήθελε να κλείσει αυτό το διάστημα του Πρωταθλήματος διατηρώντας το αήττητο και φυσικά τη βαθμολογική απόσταση των 13 βαθμών. Η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη λειτούργησε προς την αντίθετη κατεύθυνση, όπως και να’ χει όμως ο έλεγχος της κατάστασης παραμένει στα χέρια των «κίτρινων». Με την επανέναρξη των αγώνων έχουν εξάλλου να διαχειριστούν πιο βατό πρόγραμμα με αρχή τον εντός έδρας αγώνα (15/4, 17:00) απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Άρσεναλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν ο Ράμσεϊ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε πενθήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του και η επανέναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη(10/4).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα