Παναχαϊκή: «Ένσταση με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας»

Gazzetta team
Παναχαϊκή: «Ένσταση με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας»

bet365

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1981 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε ένσταση κατά της Δόξας Δράμας, για την αντικανονική συμμετοχή 6 ξένων απέναντι στον Άρη.

H Δόξα Δράμας αγωνίστηκε με 6 ξένους παίκτες απέναντι στον Άρη, για την 24η αγωνιστική, παραβαίνοντας τον κανονισμό που επιτρέπει ταυτόχρονη συμμετοχή μέχρι πέντε ξένων στην ενδεκάδα.

Ως ομάδα που έχει έννομο συμφέρον και «με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας, την ηθική της υποχρέωση απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και εκπληρώνοντας το καθήκον της προασπιζόμενη τα συμφέροντα της, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος», οι Πατρινοί κατέθεσαν ένσταση κατά των Δραμινών κι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους της κίνησής τους.

Συγκεκριμένα:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας, την ηθική της υποχρέωση απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και εκπληρώνοντας το καθήκον της προασπιζόμενη τα συμφέροντα της, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, στο μερίδιο που της αναλογεί, κατέθεσε ένσταση κατά της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Άρη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα