«Τσίμπησε» βαθμό ο Εργοτέλης, μεγάλη ανατροπή στη Λάρισα

Gazzetta team
«Τσίμπησε» βαθμό ο Εργοτέλης, μεγάλη ανατροπή στη Λάρισα

bet365

Οι Κρητικοί έμειναν «όρθιοι» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Απόλλων Πόντου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και διατηρώντας το ως το τέλος. Νικητής στη ματσάρα με την Καλλιθέα ο Απόλλων Λάρισας, 4-3 από 1-3. Τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» για τον Πανσερραϊκό, (3-1 τη Σπάρτη), όλα «μηδέν» στο Τρίκαλα-Καραϊσκάκης Άρτας.
«Ορθιος» στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Εργοτέλης, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Απόλλων Πόντου. Αποτέλεσμα που μπορεί να τον έφερε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως επειδή σε πρώτη φάση πέρασε τη διαδικασία επιτήρησης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Χασομέρη, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι Κρητικοί πήραν τα ηνία. Απείλησαν αρκετές φορές (π.χ. Κάιπερς 30', 74') και τελικά βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Κάιπερς στο 82'.
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης (46' Τσεμπερίδης), Ηλιάδης (73' Βλαχομήτρος), Χασομέρης.
Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (90' Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Σταματάκος (90' Μανουσάκης), Έφορντ (73' Βογιατζής), Κάιπερς.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο πιο «πλούσιο» παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-3 της Καλλιθέας κι έφτασε προσωρινά στην 4η θέση. Οι Αθηναίοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μάκο, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39’ με τον Μαυριά. Η Καλλιθέα πήρε ξανά το προβάδισμα, ένα λεπτό αργότερα (40’) με τον Ζυγκερίδη και μάλιστα διεύρυνε το προβάδισμά της ξανά με τον Μάκο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το δεύτερο 45λεπτο όμως ανήκε στους Θεσσαλούς, που πραγματοποίησαν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Καρακατσάνης (57’) μείωσε σε 2-3, ο Κανούλας (64’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στο 88’ ο Μαυριάς με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-3, σε μια ολική αντεπίθεση για τον Απόλλωνα, που τον έστειλε προσωρινά στην 4η θέση (43β.)και κράτησε την Καλλιθέα τελευταία με 16 (σ.σ πάνω από τους μηδενισμένους Αχαρναϊκό και Βέροια).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (61’ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76’ Λίταινας), Καρακατσάνης

Καλλιθέα (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (63’ Χοτζάλι), Σμυρλής (15’ Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73’ Ταμπάκης), Τσατσόπουλος

«ΠΕΤΑΕΙ» Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Η ομάδα των Σερρών συνέχισε με νίκες στην 25η αγωνιστική, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 της Σπάρτης. Μόλις στο 5’ ο Πόζογλου νίκησε τον Μακρυωνίτη για το 1-0, ενώ στο 7’ έδωσε την ασίστ στον Ενομό, που διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου (34’) οι Λάκωνες αντέδρασαν, χάρη στο αυτογκόλ του Σιάκκα, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν ως το τέλος. Τουναντίον, ο Κάκκο στις καθυστερήσεις (94’) «έγραψε» το τελικό 3-1, με το οποίο οι Μακεδόνες βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας στους 28 βαθμούς. Αντίθετα, η Σπάρτη έμεινε στους 32, χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Ορφανίδης, Σιάκκας, Κρητικός (77’ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (86’ Τσαμούρης), Ενομό (67’ Δούμτσιος)

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Μπουζούκης (64’ Δεινόπαπας), Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (41’ Γουόρντεν), Ράντι, Ράνος (77’ Φουρτάδο)

«ΣΒΗΣΤΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το παιχνίδι μεταξύ Τρικάλων και Καραϊσκάκη Άρτας ήταν φτωχό σε φάσεις και αναπόφευκτα και σε τέρματα, με τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται με τη λευκή ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν λίγο περισσότερο, ειδικά μετά την είσοδο του Ζγκούρι στο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Με το βαθμό της ισοπαλίας, οι Θεσσαλοί έφτασαν στους 39 βαθμούς και στην 9η θέση, ενώ ο Καραϊσκάκης μια θέση παραπάνω με 40.

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τόμιτς (67’ Γροντής), Μιλοσάβλιεβ (83’ Τσίπρας), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (63’ Ζγκούρι)

Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (74’ Μπουσινάκης - 88’ Νικολόπουλος), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης (63’ Κυριάκης), Ψιάνος, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα