Επτά «ομάδες» κόπηκαν στην επιτήρηση, πέρασαν εννιά

Gazzetta team
Επτά «ομάδες» κόπηκαν στην επιτήρηση, πέρασαν εννιά

bet365

Εννιά ομάδες της Football League πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης της ΕΠΟ, ενώ επτά δεν τα κατάφεραν, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επιτήρησης από την ΕΠΟ για τους συλλόγους που αγωνίζονται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εννιά σύλλογοι (Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα) πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας, ενώ αντίθετα επτά (Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός) πρέπει να συνεχίσουν σε δεύτερο στάδιο.

Αν ούτε εκεί ανταποκριθούν, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα