Κωστένογλου: «Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας»

Κωστένογλου: «Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Άρη κατά την είσοδό του στο Κλεάνθης Βικελίδης ενώ μετά την ήττα της Δόξας Δράμας ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας του.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του ‘Αρη για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν και φυσικά δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Ενώ είχαμε καλή παρουσία και στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε την ικανότητα να πετύχει ένα γκολ από μια στατιστική φάση και για 15-20 λεπτά ενώ προσπαθήσαμε να έχουμε συμμετοχή στο παιχνίδι, μας δημιούργησε πολλές φάσεις. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την παρουσία μας να γίνεται πιο έντονη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα λειτούργησε καλά για 20-25 λεπτά, ρισκάραμε, είχαμε τις περιπτώσεις όπου μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Κρατάμε την εικόνα, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί νομίζω ότι ομάδα αποκτά προσωπικότητα και αγωνίζεται με πιο ποιοτικό τρόπο».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και τη μη χρησιμοποίηση του Κάσες στο αρχικό σχήμα, απάντησε: «Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τόσο νωρίς. Ο Κάσες έχει ξαναπαίξει σέντερ φορ. Είναι παίκτης βαρόμετρο για μας αλλά ταλαιπωρείται από τραυματισμούς γι’ αυτό τον αφήσαμε στον πάγκο με τη λογική να τον χρησιμοποιήσουμε στη διάρκεια του αγώνα. Σε ότι αφορά τις αλλαγές, προσπαθήσαμε να δώσουμε επιθετική οντότητα στην ομάδα με την 3η αλλαγή, κάναμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το ενδεχόμενο ανόδου της Δόξας Δράμας λόγω μη αδειοδότησης ομάδων της Σούπερλιγκα, απάντησε ότι… «ευελπιστώ ότι αυτό θα ισχύσει αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά με σκοπό να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας». Ρωτήθηκε για και για το χειροκρότημα από τους Δραμινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες. «Είναι συγκινητική η παρουσία του, δείχνει όμως και το μέγεθος αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Κωστένογλου ρωτήθηκε και για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζω με μπουν νέοι κανόνες και να τηρηθούν γιατί πολλές φορές μείναμε στα λόγια. Ελπίζω σε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, το αξίζει η χώρα μας γιατί έχει ιστορικές ομάδες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα