Σπανός: «Ο κόσμος πήρε την ομάδα στις πλάτες του»

Σπανός: «Ο κόσμος πήρε την ομάδα στις πλάτες του»

bet365

Στην παρουσία τουλάχιστον 15.000 φίλων του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και στη βαθμολογική απόσταση των 13 βαθμών στάθηκε ο προπονητής των «κίτρινων», Δημήτρης Σπανός, τονίζοντας ότι θέλει από την ομάδα του να διατηρήσει το αήττητο.

«Για μας ένα παιχνίδι, μισή κατηγορία, όπου βασικό μας μέλημα ήταν η νίκη. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά, με πολύ όρεξη στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη. Δεν έγινε καθώς χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες κι εκεί διαλέξαμε να οπισθοχωρήσουμε και να δώσουμε χώρους σε ακίνδυνα σημεία. Δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, αλλά αυτό το 1-0 το κράτησε ο κόσμος στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί το έχω ξαναπεί ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στην πλάτη του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νίκης και της πορείας. Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική διαφορά μας δίνει μια ασφάλεια, αλλά σιγουριά θα μας δώσει ότι θα κλειδώσουμε την άνοδο και μαθηματικά», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση σχετική με τη Δόξα Δράμας, υποστήριξε ότι… «δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε τις δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Στην Ελλάδα έχει αξία το χρονικό σημείο στο οποίο αντιμετωπίζεις μια ομάδα. Η Δόξα Δράμας έχει εξαιρετικό ρόστερ», είπε και ρωτήθηκε για το αν περίμενε ότι η ομάδα του θα ήταν αήττητη: «Στο μυαλό μου είχα κι έχω και τα δύο. Και πρώτοι και αήττητοι. Αυτό όμως θέλει πολύ δουλειά. Θέλει συγκέντρωση αλλά και τύχη. Το βασικό για μας είναι να ευχαριστιέται και ο κόσμος», είπε και ρωτήθηκε για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΟΦΗ. «Θα είναι ένα παιχνίδι με λιγότερο άγχος, χωρίς σκοπιμότητα λόγω της βαθμολογικής διαφοράς. Πλέον προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Θα γίνουν αλλαγές αλλά στο μέτρο της λογικής», απάντησε.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στην ομάδα του σε σχέση με τους αγώνες του πρώτου γύρου, είπε: «Για μένα το μόνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά μας έναντι των καταστάσεων. Ο προπονητής Σπανός ήταν διαφορετικός σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική. Νιώσαμε την κατάσταση. Υπάρχει κι ένα ακόμη στοιχείο. Όταν μπαίνει το γκολ αλλάζουν όλα».

Σχετικά με τον στόχο της πρώτης θέσης, είπε: «Όλοι θέλουμε το κάτι παραπάνω γιατί είμαστε στον Άρη. Και να είναι η ομάδα στη Σούπερλιγκα και να είναι δεύτερη, όλοι θα θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Αυτή η απαίτηση βγαίνει στα παιδιά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα