Νίκη και 6η θέση για τον Κισσαμικό, «διπλό» τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Νίκη και 6η θέση για τον Κισσαμικό, «διπλό» τα Τρίκαλα

bet365

Η ομάδα του Γιώργου Πέτρακη πέρασε από την Σπάρτη νικώντας με 3-1. Δύο γκολ ο Χαλκιαδάκης κι ένα ο Ξύδας για τους νικητές. Είχε μειώσει ο Τριανταφυλλάκος για τους γηπεδούχους.

Σχετικά εύκολα πέρασε από την Σπάρτη ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη με δύο γκολ στο πρώτου ημίχρονο από τον Χαλκιαδάκη (10' και 14') πήρε ένα καλό προβάδισμα που παρά το γεγονός ότι ο Τριανταφυλλάκος μείωσε στο 70' ήρθε στο 81' ο Ξύδας για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Μία νίκη που ανεβάζει στην 6η θέση τον ΑΟΧ ενώ η Σπάρτη παρέμεινε στους 32 και μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:
ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης (46' Δεινόπαπας), Κολτσίδας, Τζιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (69' Μπέλης), Ράντι, Φουρτάδο (56' Ράνος)
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (69' Σάλιακας), Ξύδας (94' Αποστολίδης), Λέο (86' Νικόλτσης)

«Διπλό» τα Τρίκαλα με Σαχινίδη

Η ομάδα του Θωμά Γράφα πέρασε μέσα από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισα και έφτασε στην 8η θέση μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σαχινίδης στο 56'.

Ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80' αλλά το πλασέ του Μαυριά πέρασε μόλις άουτ.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):
Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71' Καρακατσάνης), Ανδρέου Ε., Χατζής (81' Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγροδήμος, Κανούλας, Λίταινας (88' Σουλιώτης), Τσιλούλης
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42' Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53' Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83' Ζγκούρη)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα