ΑΕ Καραϊσκάκης - Αιγινιακός 2-0

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Αιγινιακός 2-0

bet365

Παρότι βαθμολογικά αδιάφορη η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν χαρίστηκε στον Αιγινιακό, τον κέρδισε με 2-0 και τον κράτησε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η αλήθεια είναι πως στο ελληνικό και όχι μόνο, ποδόσφαιρο μας έχουν συνηθίσει όταν μια ομάδα είναι αδιάφορη και η άλλη καίγεται για βαθμούς, να βλέπουμε «εκπλήξεις». Στην Άρτα ωστόσο δεν είδαμε αυτό το σενάριο, καθώς η βαθμολογικά αδιάφορη ΑΕ Καραϊσκάκης δεν χαρίστηκε στον Αιγινιακό, τον κέρδισε με 2-0 και τον άφησε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 23 βαθμούς, ενώ η ίδια ανέβηκε στην 8η φτάνοντας τους 39 σε μία πολλή καλή χρονιά.

Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λουκίνα στο 74' να ανοίγει το σκορ και τον Χούσο στο 81' να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Οι Αρτινοί ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαν δοκάρι με τον Λουκίνα στο 54', δύο λεπτά πιο νωρίς τους ακυρώθηκε γκολ επίσης του Λουκίνα και συνολικά είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι σε έναν κακό Αιγινιακό.

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Χούσος (85′ Ευαγγέλου), Μακρής, Ψιάνος, Μακρίδης, Κυριάκης, Λουκίνας

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Αντωνιάδης (13′ λ.τρ. Ανδρικόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Σοφιάνης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα