Εργοτέλης - Παναιγιάλειος 5-1

Gazzetta team
Εργοτέλης - Παναιγιάλειος 5-1

bet365

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Εργοτέλης διέσυρε με 5-1 τον Παναιγιάλειο και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής διεξήχθη στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της παραμονής. Οι Κρητικοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, διέσυραν τους αντιπάλους τους με 5-1.

Με τη νίκη αυτή οι... κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 26 βαθμούς και ανέβηκαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα του Αιγίου έμεινε στους 21 και θα πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα προκειμένου να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κάιπερς στο 41', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν το... λάθος να ισοφαρίσουν με τον Τζανουλίνο στο 46'. Και λέμε λάθος γιατί στην συνέχεια οι Κρητικοί ήταν σαρωτικοί, με τον Κάιπερς στο 55' και 59' έκαναν γρήγορα το 3-1, όμως δεν έμειναν εκεί καθώς πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Σταματάκο στο 64' και Έφορντ στο 85' δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Εργοτέλης (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης (78′ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (65′ Κούρτι), Κάιπερς, Μανουσάκης (50′ Έφορντ), Σταματάκος

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (46′ Κάναλς), Γραμματικάς, Βλάχος, Σκαρτσίλας, Γκούμας, Ζαφειράκης (32′ Πολιανίδης), Γαβριλίδης, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Σταματής

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα