Διαμαντόπουλος: «Όταν είσαι Άρης, βλέπεις την πρωτιά»

Διαμαντόπουλος: «Όταν είσαι Άρης, βλέπεις την πρωτιά»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Όταν είσαι Άρης, βλέπεις την πρωτιά»

bet365

Με την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έδειξε ότι άφησε πίσω του ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος. Ο έμπειρος επιθετικός – στη Media Day του Άρη – στάθηκε στον στόχο της ομάδας και στον αγώνα(1/4, 17:00) με τη Δόξα Δράμας.

Μίντλεσμπρο - Γουλβς με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Ο Διαμαντόπουλος σκόραρε δύο φορές στην πρόσφατη νίκη του Άρη επί του Κισσαμικού και ερωτηθείς για την αποτελεσματικότητά του είπε ότι… «η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα. Όταν αυτό γίνεται μέσα από δικά μου τέρματα, είναι λογικό να νιώθω ακόμη πιο χαρούμενος». Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στη Δόξα Δράμας, υποστήριξε ότι… «για τουλάχιστον τρίτη φορά φέτος, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Δική μας υποχρέωση είναι να ανταποκριθούμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Να του δώσουμε το δικαίωμα να χαρεί», για να αναφερθεί στον στόχο της ομάδας.

«Όταν είσαι Άρης δεν μπορείς παρά να στοχεύεις στην πρώτη θέση. Βασικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, αλλά θέλουμε και την πρώτη θέση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα