Σπανός: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην ημέρα των γενεθλίων»

Σπανός: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην ημέρα των γενεθλίων»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε περισσότερο στο αποτέλεσμα και στην αξιολόγηση της εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη επί του Κισσαμικού έβαλε στην εξίσωση και την έντονη πίεση που έχει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη διάθεση των παικτών του αλλά και στα λάθη που κόστισαν. «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κλειδώνουμε τα ματς το γρηγορότερο δυνατό αλλά είχαμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό νέο προπονητή και πολλούς ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την απειρία τους όταν κάναμε την ανατροπή αλλά στο τέλος μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που είχαν οι παίκτες μου, από την προσπάθεια αλλά όχι από το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ξέρω ότι η πίεση είναι μεγάλη και προσπαθούμε όλοι να τους αποφορτίσουμε. Είναι μονόδρομος η άνοδος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

«Για εμάς είναι μία μεγάλη μέρα. Αύριο η ομάδα έχει τα γενέθλιά της, τα 104 χρόνια. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε αυτή τη μέρα και είναι τιμή μας που υπηρετούμε αυτή την ομάδα. Να ευχαριστήσω άπαντες, γιατί έχω έρθει σε μία ομάδα, που είναι άλλων προδιαγραφών και φαίνεται από το όνομά του. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας».

Σε ερώτηση για το ότι τελευταία φορά που η ομάδα του είχε δεχθεί δύο γκολ ήταν στον αγώνα με τον Εργοτέλη, είπε: «Η άμυνά μας έχει λειτουργήσει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Υπάρχουν ημέρες και στιγμές, που δεν μπορείς να γκρεμίσεις ότι εξαιρετικό έχεις φτιάξει», είπε και ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Βαγγέλη Πλατέλλα σε ρόλο επιτελικού μέσου. «Σήμερα δεν πέτυχε, αλλά ίσως να τον ξαναδείτε σ’ αυτή τη θέση».

Σχετικά με την επιστροφή του Κενάν Μπαργκάν, σημείωσε: «Το πρόβλημά του για μένα, είναι φυσικής κατάστασης και τίποτα άλλο. Ένας παίκτης που έχει τα στοιχεία του Μπαργκάν, αν είχε τα στοιχεία του Κάσσου, σκεφτείτε που θα ήταν. Ήταν δικαίωμά μου να τον θέλω ή όχι στην ομάδα. Ότι έγινε με τον Μπαργκάν δεν έγινε κακοπροαίρετα και δεν έχει κάτι μαζί του. Έχει υποπέσει σε λάθη, που αλλού θα τον είχαν τελειώσει. Εμείς τον σεβαστήκαμε και κάναμε πίσω δύο-τρεις φορές. Στον Άρη να κάνεις βήματα πίσω για έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο. Είναι θέμα δικό του να προσέχει τον εαυτό του και να φτάσει στο επιθυμητό του επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα