ΟΦΗ - Εργοτέλης 4-2

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ - Εργοτέλης 4-2

bet365

Καταπληκτικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, με τον Εργοτέλη να «σοκάρει» στο Γεντί Κουλέ και να προηγείται 0-2 στο 4’, μέχρι να… πάρει το όπλο του ο Κουτσιανικούλης και με δυο γκολ να δώσει το «σύνθημα» της ανατροπής! Ντίνας και Λεάλ σκόραραν για το τελικό 4-2, που διατηρεί στην κορυφή τους Ομιλήτες.

Τρομερή εξέλιξη στο ντέρμπι του Ηρακλείου, όπου ΟΦΗ και Εργοτέλης έβαλαν στην… πρίζα τους θεατές και προσέφεραν συγκινήσεις σε ένα παιχνίδι με ανατροπές και έξι γκολ. Τελικά, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2, παραμένοντας μαζί με τον Άρη στην κορυφή της Football League.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ

Μόλις στο 2’, ο Κάιπερς έβαλε την ομάδα του Τάκη Γκώνια μπροστά στο σκορ, πλασάροντας μετά το γύρισμα του Σταματάκου. Ο δεύτερος μάλιστα δεν αρκέστηκε στην όμορφη ενέργειά του, αναλαμβάνοντας το ρόλο του «εκτελεστή» ένα λεπτό αργότερα, κάνοντας με σουτ το 0-2 στο 3’ και «σοκάροντας» τον ΟΦΗ, που ακόμα έψαχνε να βρει τι συνέβη!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Πάντως, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν χρειάστηκαν πολλή ώρα για να αντιδράσουν. Στο 5’ ο Κουτσιανικούλης, από κάθετη πάσα που δέχθηκε, με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Κατσιμήτρου!

Η κερκίδα αναθάρρησε, άρχισε να στηρίζει τους παίκτες των Ομιλητών κι εκείνοι πήραν το «πάνω χέρι» στον αγώνα και γρήγορα έφτασαν στην ισοφάριση, με τον ίδιο σκόρερ, που με το κεφάλι έκανε το 2-2 και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του κυριαρχόντας απόλυτα!

Ο Κάιπερς αστόχησε σε τετ α τετ στο 41’, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος του «τρελού» πρώτου ημιχρόνου.

ΝΤΙΝΑΣ, ΛΕΑΛ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και ανέτρεψε το σκορ στο 52’, με τον Θανάση Ντίνα! Από μπαλιά του Λεάλ στην πλάτη της άμυνας, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλάσαρε έξοχα από πλάγια θέση, περνώντας και τον Κατσιμήτρο και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την τάξη να έχει αποκατασταθεί στο Γεντί Κουλέ, οι γηπεδούχοι έπαιζαν πια με την άνεση του σκορ και έχοντας ανακάμψει ψυχολογικά. Στο 72’ ο Λεάλ «καθάρισε» τη «μπουγάδα», μετά τη συνεργασία Ντίνα-Μάνου και την πάσα του τελευταίου την κατάλληλη στιγμή.

Στο 76’ ο Βογιατζής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ουσιαστικά το παιχνίδι έληξε, αφού έκτοτε οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Έτσι, ο ΟΦΗ παρέμεινε σε τροχιά «κορυφής», φτάνοντας στους 57 βαθμούς με το 10ο συνεχόμενο «τρίποντο» και «συγκατοικώντας» με τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Αντίθετα, ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το φανταστικό του ξεκίνημα στο παιχνίδι και έφυγε με άδεια τα χέρια, μένοντας στους 23 και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης (48’ Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας (83’ Περογαμβράκης), Λεάλ (75’ Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Μάνος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Τσέλιος, Μπουρσέλης (82’ Κούρτι), Μπουτσάκης (72’ Ιατρούδης), Έφορντ (58’Βογιατζής), Σταματάκος, Κάιπερς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα