Η επιστροφή του Μπαργκάν

Η επιστροφή του Μπαργκάν

Η επιστροφή του Μπαργκάν

bet365

Δέκα ημέρες μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Κενάν Μπαργκάν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό(24/3, 18:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό. Ομοίως και ο Αριστείδης Λώττας.

Ελλάδα - Ελβετία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άρης έχει μπει σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων, σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι αυτός με τον Κισσαμικό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Σπανό να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπαστακό, Βαλεριάνο, Μουμίν καθώς επίσης και στον τραυματία Μιλούνοβιτς. Αντιθέτως, ο Κενάν Μπαργκάν επιστρέφει στην αποστολή έπειτα από απουσία τουλάχιστον δύο μηνών. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε απομακρυνθεί από την ομάδα για πειθαρχικούς λόγους αλλά όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δύο περιπτώσεις, έτσι και τώρα αποφασίστηκε να του δοθεί κι άλλη ευκαιρία.

Στην αποστολή η οποία ήδη βρίσκεται στην Κρήτη συμπεριλήφθηκαν οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα