ΑΟΧ Κισσαμικός - Άρης 2-3

ΑΟΧ Κισσαμικός - Άρης 2-3

bet365

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφαρίστηκε όταν πήρε το προβάδισμα, όμως ο Άρης έδειξε ξανά ότι αυτή η άνοδος δεν χάνεται, περνώντας με νίκη (3-2) από την δύσκολη έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού!

Οι Θεσσαλονικείς λίγο έλειψε να πληρώσουν τα σοβαρά αμυντικά λάθη τους καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που «φλέρταραν» με τον κίνδυνο. Βρέθηκαν μάλιστα με την πλάτη στον τοίχο στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης καθώς ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα μπορούσε να ήταν καταστροφική. Ο Πασάς ήταν όμως ο παίκτης που τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 20πτο όχι όμως και τα στοιχεία που χρειάζονται για να φθάσει μια ομάδα στο γκολ. Όπως για παράδειγμα ταχύτητα στην ανάπτυξή του και δημιουργία. Ο Δημήτρης Σπανός πήρε λίγα πράγματα από τους δύο ακραίους επιθετικούς (Ντούνης, Κάσσος), ο Πλατέλλας σε ρόλο επιτελικού μέσου δεν έβρισκε διαδρόμους, ενώ ο Μπάμπης Παυλίδης δεν βρήκε τρόπο για να γίνει δημιουργικός.

Σουηδία - Χιλή! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αντιθέτως, ο Κισσαμικός μάλλον έδειχνε πιο επικίνδυνος αναζητώντας τον Λεό σε κόντρα επιθέσεις. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός μάλιστα που έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 17ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και ασθενή απόκρουση του Δεληζήση, ο Λεό με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Αναγνωστόπουλος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης με συνέπεια να έχει λανθασμένη τοποθέτηση (1-0).

Ο Άρης προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός (σ. σ. είχε ως «σύμμαχο» και τον ευνοϊκό άνεμο), δυσκολευόταν να βρει χώρους αλλά ένα καταπληκτικό γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλο τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Ο πρώτος σκόρερ των «κίτρινων» με… κεραυνό από τα 30-35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Λαζαρίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 25’. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να νικήσει τον Λαζαρίδη σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού απέδειξε την εμπειρία του και απομάκρυνε σε κόρνερ. Η ανατροπή για τον Άρη ολοκληρώθηκε στο 43ο λεπτό και πάλι με τον Διαμαντόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικό – μετά από σέντρα του Μπούρμπου – με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 1-2.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Πετράκης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με τη χρησιμοποίηση του Χαλκιαδάκη, κυρίως όμως ανεβάζοντας την πρώτη γραμμή πίεσης μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Άρη. Στο 62ο λεπτό ο Λεό διπλασίασε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του από μία φάση που άρχισε με λάθος του Μπούρμπου και εκτέλεση πλαγίου άουτ του Κισσαμικού πίσω από τη γραμμή του κέντρου. Η αμυντική γραμμή του Άρη ήταν… εκτός τόπου και χρόνου και μετά από γύρισμα του Ξύδα (τον έχασε ο Ούγκο Σόουζα), ο Λεό με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ στο 67’ όταν ο Ξύδας – μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαδοχικές κόντρες – σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό από εκείνο το σημείο με τον Κισσαμικό να είναι πιο επικίνδυνος και την αμυντική γραμμή του Άρη να αντιμετωπίζει προβλήματα συνοχής. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Δημήτρης Σπανός στο 75ο λεπτό αντικατέστησε τον Μπούρμπο με τον Κανακούδη.

Στο 77’ κι από ένα ακόμη σοβαρό λάθος του Ούγκο Σόουζα, ο Αναγνωστόπουλος έσωσε την ομάδα του καθώς μπλόκαρε την μπάλα προ του Χαλκιαδάκη. Στο 80ο λεπτό και σε κόντρα επίθεση του Κισσαμικού ο Αποστολίδης σούταρε από πλάγια θέση αλλά ήταν άστοχος. Ο Κενάν Μπαργκάν ήταν το τελευταίο χαρτί του Δημήτρη Σπανού. Η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο 85ο λεπτό. Μετά από δίλεπτη… πολιορκία και σέντρα του Ντούνη από τη δεξιά πλευρά, ο Πασάς βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Κισσαμικού και με κεφαλιά έκανε το 2-3.

Την κίτρινη κάρτα είδα ο Ούγκο Σόουζα(Άρης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ(Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης(57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός(77’ Αποστολίδης), Ξυδάς, Λέο

ΑΡΗΣ(Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος(75’ Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Παυλίδης(81’ Μπαργκάν), Κάσσος(60’ Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα