Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του με στόχο να βρεθεί την Super League με μία νέα διοίκηση, η οποία εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση, που έγινε την Πέμπτη (22/3) το βράδυ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πλαισιώνεται, με το νομικό εκπρόσωπο του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, τον δικηγόρο Γιάννη Καραϊσκάκη. Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απολαμβάνει την εμπιστοσύνη, των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι ομόφωνα, εξέλεξαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη τους, στη νέα διοίκηση. Η νέα διοίκηση, έπιασε αμέσως δουλειά, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.
 
Ο πολύπειρος παράγοντας του ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης ανέφερε  στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr: «Η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Super League.  Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν. Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραϊσκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση απο τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα, θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει».
 
Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης. Να σημειωθεί ότι αν και δεν μπήκαν στο νέο Δ.Σ., πολύ κοντά στο έργο της νέας διοίκησης, θα είναι οι μέτοχοι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Τζιράκης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχ. Τζιράκη. Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.

Best of internet