Η αφρικανική σκόνη σκέπασε το ΒΑΚ!

Η αφρικανική σκόνη σκέπασε το ΒΑΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Η αφρικανική σκόνη σκέπασε το ΒΑΚ!

bet365

Η αφρικανική σκόνη που έχει σκεπάσει την Κρήτη έκανε την... επίσκεψη της και στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας του ΟΦΗ και το... σκέπασε δημιουργώντας θέμα στην προπόνηση.
Την Πέμπτη (22/3) η εικόνα στο ΒΑΚ ήταν… αφρικανική αλλά και αποπνικτική, λόγω της σκόνης! Ο Νίκος Παπαδόπουλος, προνόησε και μετέθεσε την προπόνηση της ομάδας. Και πάλι όμως, οι συνθήκες ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες για τους παίκτες, οι οποίοι ακολούθησαν πάντως το προπονητικό πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας.
Την προπόνηση ακολούθησαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τους Βουό και Παπαστεριανό, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (12 η ώρα) στο Γεντί Κουλέ. Μετά τα τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα