Παναχαϊκή: «Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη» (vid)

Παναχαϊκή: «Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη» (vid)

Gazzetta team
Παναχαϊκή: «Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη» (vid)

bet365

Το εγκώμιο του κόσμου έπλεξαν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής με τους Πατρινούς να ανεβάζουν τα όσα ακολούθησαν την ισοπαλία με τον Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρουσία των φιλάθλων τους είναι η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μέχρι την επόμενη.

Αναλυτικά οι Πατρινοί ανέφεραν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook: «ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ…!

Ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί… Το «ηφαίστειο» της Αγυιάς όμως εξακολουθεί να φλέγεται… Είναι η στιγμή που οι χιλιάδες «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι και οπαδοί «εξηγούν» σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι σημαίνει ποδοσφαιρική γιορτή… Τι σημαίνει ποδοσφαιρική υγεία, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους… Η Παναχαϊκή χθες μπορεί να μην κέρδισε τον αγώνα. Πέτυχε όμως την μεγαλύτερη ίσως νίκη της σύγχρονης ιστορίας της… Μέχρι την επόμενη…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα