Στο όριο τρεις παίκτες του Άρη και η τιμωρία του Βαλεριάνου

Στο όριο τρεις παίκτες του Άρη και η τιμωρία του Βαλεριάνου

Στο όριο τρεις παίκτες του Άρη και η τιμωρία του Βαλεριάνου

bet365

Πέρα από τη δυναμική των προσεχών αντιπάλων, ο Άρης στις επόμενες αγωνιστικές έχεις να διαχειριστεί και τις δικές του απουσίες. Στο όριο βρίσκονται τρεις παίκτες με κίνδυνο τιμωρίας δύο αγωνιστικών.

Στον χθεσινό(18/3) αγώνα με την Παναχαϊκή, ο Γιώργος Δεληζήσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κισσαμικό δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Μπαστακός ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ομοίως και ο Γιώργος Βαλεριάνος. Βέβαια η περίπτωση του τελευταίου είναι πιο σοβαρή καθώς κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία λόγω των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Λάμπρου. Για την ακρίβεια, σημείωσε ότι ο έμπειρος αμυντικός του Άρη χειρονόμησε.

Στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η απουσία του Χουσείν Μουμίν στους αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Κισσαμικό και Δόξα Δράμας, ενώ ακόμη τρεις παίκτες είναι στο όριο. Ειδικότερα, οι Μπάμπης Παυλίδης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχουν έξι κίτρινες κάρτες και σε περίπτωση που δουν μία ακόμη θα μείνουν εκτός για δύο αγώνες. Ο δε Βαγγέλης Πλατέλλας – με τη χθεσινή κάρτα στην Πάτρα – έφτασε στις οκτώ που σημαίνει ότι και ο ίδιος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συνέχεια των αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα