Ιντζόγλου: «Να βγάλουμε τον πραγματικό εαυτό μας»

Ιντζόγλου: «Να βγάλουμε τον πραγματικό εαυτό μας»

Gazzetta team
Ιντζόγλου: «Να βγάλουμε τον πραγματικό εαυτό μας»

bet365

Ο Άρης διατήρησε τη βαθμολογική απόσταση των επτά βαθμών από την Παναχαϊκή, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στην Πάτρα. Αυτό σημείωσε ο Λευτέρης Ιντζόγλου με τη σημείωση ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα να βγάλει τον πραγματικό εαυτό της.

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Ντονκάστερ - Μπράντφορντ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος μέσος του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8 και αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με την Παναχαϊκή. «Δεν καταφέραμε να εμφανιστούμε όπως θα θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο στο οποίο δείξαμε ποιοι είμαστε. Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές, ωστόσο πρέπει να σταθούμε στην δικιά μας απόδοση και να σκεφτεί ο καθένας τι του φταίει και να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό. Συνολικά όμως η ισοπαλία είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι και οι αντεπιθέσεις που δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από δικό μας λάθος, αλλά ο Αλέξης (Αναγνωστόπουλος) ήταν πολύ καλός με την απόκρουση που έκανε».

Σχετικά με τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς, σημείωσε. «Αν και θέλαμε την νίκη για να μεγαλώσουμε την διαφορά και αυτή η ισοπαλία κρατάει όμως την διαφορά και μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Αρχικός στόχος είναι να ξεφύγουμε βαθμολογικά και να καθαρίσει η υπόθεση άνοδος και θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα». Σε ότι αφορά το κομμάτι της διαιτησίας και των τοποθετήσεων του Κώστα Κατσουράνη, είπε ότι… «δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος μεγάλο αν και θεωρώ άδικη την αποβολή του Μπαστακού αλλά δεν πιστεύω ότι ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα με της αποφάσεις του, ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του γνώμη όμως και την δική του κριτική».

Κατέληξε σχετικά με την έντονη παρουσία των φίλων του Άρη στην Πάτρα λέγοντας ότι… «ο κόσμος ήταν φανταστικός για άλλη μια φορά που ήταν διπλά μας και μας στήριξε δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα