Ντούνης: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ντούνης: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε»

bet365

Στη σημασία της ισοπαλίας στάθηκε ο σκόρερ του Άρη, Μάρκος Ντούνης, ο οποίος μίλησε για τον στόχο της ομάδας του και στην αξία που έχει το αήττητο.

Ο Μάρκος Ντούνης ουσιαστικά έβγαλε τον Άρη από τη δύσκολη θέση με το γκολ που πέτυχε στο 88ο λεπτό διότι διατήρησε τη διαφορά των επτά βαθμών από την Παναχαϊκή. «Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε μια ακόμη νίκη για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Μέσα από το παιχνίδι πήραμε έστω την ισοπαλία η οποία μας κρατάει στην κορυφή. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε εκεί», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου η Παναχαϊκή είχε την κατοχή. Έγιναν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε 2-3 ευκαιρίες και τελικά ήρθε η ισοφάριση. Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για μας, αλλά είναι σημαντικό. Τουλάχιστον δεν χάσαμε».

Σε ερώτηση σχετική με τα πολλά φάουλ που δόθηκαν κι αν δεν βοήθησαν τις ομάδες να βρουν ρυθμό, είπε: «Είναι λογικό να υπάρχει ένταση γιατί το παιχνίδι ήταν σημαντικό. Η Παναχαϊκή αν έχανε θα έμενε εκτός στόχων. Ήταν λοιπόν φυσιολογικό να γίνει αυτό. Καλώς ή κακώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο», για να συμπληρώσει σχετικά με την κατοχή της μπάλας. «Στο πρώτο ημίχρονο και η Παναχαϊκή δεν έκανε ευκαιρία με εξαίρεση τη φάση του γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα