Οφρυδόπουλος: «Η Παναχαϊκή κυριάρχησε στο γήπεδο»

Οφρυδόπουλος: «Η Παναχαϊκή κυριάρχησε στο γήπεδο»

bet365

Για ποδοσφαιρική αδικία μίλησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο δίχως να πάρει αυτό που άξιζε.

«Είναι τεράστια η χαρά μας γι’ αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο. Εδώ και δύο χρόνια άρχισε μια νέα προσπάθεια από το σύνολο του οργανισμού της Παναχαϊκής και φτάσαμε να παίζουμε έναν αγώνα τέτοιας σημασίας με κατάμεστο το γήπεδο. Πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο με την εμφάνιση αλλά όχι με το αποτέλεσμα», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

«Διαφωνώ με τον κόουτς Σπανό. Ο Άρης δεν είχε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και η Παναχαϊκή είχε τον απόλυτο έλεγχο. Ο Άρης δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Η Παναχαϊκή νίκησε κατά κράτος σε ότι αφορά την εικόνα των δύο ομάδων. Νομίζω ότι το παιχνίδι πήγαινε περισσότερο στο 2-0 γιατί με το ελεγχόμενο ρίσκο του κόουτς είχαμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε το 2-0 με τον Ελευθεριάδη και τον Αργυρόπουλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου», είπε και ρωτήθηκε για το επίπεδο της διαιτησίας

«Υπήρχαν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που ήταν αλλόκοτα γιατί δεν είμαστε από αλλού. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και επίπεδο. Το λέω κομψά, να μη γίνονται και πράγματα αλλόκοτα. Κι όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Επειδή είστε έξυπνοι, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Και ο κόσμος είναι πολύ πιο έξυπνος και καταλαβαίνει», είπε.

Σε ερώτηση για το ισόπαλο αποτέλεσμα βγάζει την Παναχαϊκή εκτός διεκδίκησης της ανόδου, απάντησε. «Το Πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλές αγωνιστικές, μπορεί σε 1-2 να έρθουν τα πάνω κάτω γιατί όλες οι ομάδες έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μια σταθερότητα ακόμη και σε αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό αξίζει ένα τεράστιο μπράβο γιατί παιδιά νέα και άπειρα διαχειρίζονται πολύ κατά τα αποτελέσματα. Για μένα, μετά από δύο αγωνιστικές οι βαθμοί της διαφοράς μπορεί να είναι 1-2 ή και 13. Δεν έχει αλλάξει ο στόχος μας. Ο σημερινός αγώνας, έπρεπε να κερδίσουμε κι έχουμε τη στεναχώρια μας. Νομίζω ότι δικαιούμασταν τους βαθμούς».

Σχετικά με την κυριαρχία της Παναχαϊκής (όπως ανέφερε) και των φάσεων που δημιούργησε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, είπε ότι… «πέντε φορές βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω. Κυριαρχήσαμε σαν ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα