Το χειροκρότημα των οπαδών της Παναχαϊκής στους ποδοσφαιριστές (vid)

Gazzetta team
Το χειροκρότημα των οπαδών της Παναχαϊκής στους ποδοσφαιριστές (vid)

bet365

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο φινάλε, με τον κόσμο όμως που γέμισε το γήπεδο της Αγυιάς να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια.

Το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Άρη μόλις είχε τελειώσει και η ομάδα της Πάτρας δεν είχε καταφέρει να πάρει την νίκη που ήθελε για να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η ισοφάριση ήρθε στο 88', ο κόσμος έδειξε να μη ξενερώνει και να αποθεώνει την ομάδα του για την υπερπροσπάθεια.

Με το τελευταίο σφύριγμα, ο κόσμος χειροκρότησε έντονα τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και δεν σταμάτησε να τραγουδά παρά το τελικό 1-1 που δεν έκανε στην ομάδα της Πάτρας δείχνοντας πως δεν στέκονται στο αποτέλεσμα αλλά στην προσπάθεια, η οποία ήταν τεράστια απ' όλους...

Δείτε το βίντεο του Μάριου Αγγελόπουλου από την ιστοσελίδα «matchnews.gr» και την εφημερίδα «Match Αχαΐας»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα