Παπαδόπουλος: «Πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος»

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος»

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος»

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην πίεση και το άγχος που αισθάνεται η ομάδα του, αναφορικά με τον στόχο της ανόδου.

Ο ΟΦΗ έκανε εύκολο πέρασμα από την Καλλιθέα, επικρατώντας με 1-3 της αθηναϊκής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Football League, ωστόσο ο προπονητής των Κρητικών αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του και στην πίεση που νιώθουν, μέχρι να κριθεί η άνοδος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Για εμάς ήταν μια νίκη που συνεχίζει να φέρνει ηρεμία. Θεωρώ ότι ήταν κλειδί το γκολ της ισοφάρισης. Υπάρχει το άγχος για την επίτευξη του στόχου και για αυτόν τον λόγο κάναμε κάποια λάθη δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη για να πάμε με ηρεμία στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα που παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από άλλες ομάδες».

Για τα αμυντικά λάθη«Αυτά έρχονται από την πίεση του αποτελέσματος και μπορεί να τα πληρώσουμε σε άλλα παιχνίδια. Όμως ήταν καθοριστική η αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και ειδικά για εμάς που είμαστε μια έμπειρη ομάδα».

Για το ματς Παναχαϊκή- Άρης και να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα που προτιμά: «Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει, μπορεί να μας ευνοήσει».

Για την μάχη της ανόδου«Πιστεύω ότι η άνοδος θα κριθεί μέσα στις επόμενες πέντε, έξι αγωνιστικές. Υπάρχει πίεση, όμως σημασία έχει το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι περισσότερο θα πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος και να το φορτωθούν το άγχος οι αντίπαλοι μας».

Πηγή: Gentikoule.gr

Best of internet