Αναγνωστόπουλος: «Πάμε να το κερδίσουμε»

Αναγνωστόπουλος: «Πάμε να το κερδίσουμε»

bet365

Στη σημασία ενδεχόμενης νίκης στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής στάθηκε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Άρη αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Εμείς είμαστε Άρης, πάμε όπως πάμε κάθε Κυριακή. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που ανταποκρίνεται καλά σε αυτά τα ματς, το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Θα πάμε να το κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε θα ξεφύγουμε ακόμη περισσότερο από την 3η θέση και κατά κάποιο τρόπο θα κοιτάξουμε το μέλλον με μεγαλύτερη άνεση», είπε αρχικά ο Αναγνωστόπουλος.

Αναφέρθηκε επίσης στη ψυχολογία των παικτών ενώ χαρακτήρισε λυτρωτική τη νίκη επί του Εργοτέλη. «Ήταν μία λύτρωση για εμάς και τον προπονητή. Είχε προηγηθεί ο αγώνας με την Καλλιθέα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να σκοράρεις σε μια φάση και να μην το κάνεις σε περισσότερες. Ήταν σημαντική η νίκη (επί του Εργοτέλη) για τη ψυχολογία».

Σε ερώτηση για το ότι έχει κερδίσει τη θέση του βασικού, απάντησε: «Ο προπονητής μου, μ’ είχε χρησιμοποιήσει μετά τη Σπάρτη αλλά μετά είχα έναν τραυματισμό. Ο Γιώργος (Καντιμοίρης) ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ήξερα ότι ήταν δύσκολο να αλλάξει κάτι γιατί η θέση του τερματοφύλακα διαφέρει από τις υπόλοιπες. Είναι όμορφη αλλά και άσχημη. Πάντα έχω υπομονή, η ομάδα με χρειάστηκε και προσπάθησε να δώσω το 100%».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα