Θλάση ο Μιλούνοβιτς, μένει εκτός για 2-3 εβδομάδες

Θλάση ο Μιλούνοβιτς, μένει εκτός για 2-3 εβδομάδες

Θλάση ο Μιλούνοβιτς, μένει εκτός για 2-3 εβδομάδες

bet365

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού στους επόμενους τέσσερις κρίσιμους αγώνες καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτο βαθμού και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Γιουβέντους - Αταλάντα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σέρβος επιθετικός τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ένιωσε ισχυρό πόνο στον δικέφαλο, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και χρειάστηκαν οι τραυματιοφορείς για να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει θλάση πρώτου βαθμού (σ. σ. εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί από την ΠΑΕ) και ότι το διάστημα της αποθεραπείας του θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στα παιδιά απέναντι σε Παναχαϊκή, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ καθώς επίσης και ότι η επιστροφή του υπολογίζεται για μετά το Πάσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα