ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναχαϊκή 1-2 (vid)

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναχαϊκή 1-2 (vid)

bet365

Μπορεί η Παναχαϊκή να δυσκολεύτηκε και στα Χανιά, αλλά δεν την πάτησε όπως στο Ηράκλειο, επικρατώντας του ΑΟΧ Κισσαμικού δύσκολα με 1-2.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το πάθημα του Ηρακλείου φαίνεται πως έγινε μάθημα για την Παναχαϊκή! Η ομάδα της Πάτρας, επικράτησε 1-2 του ΑΟΧ Κισσαμικού σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ενώ στο ημίχρονο ήταν ισόπαλη 1-1.

Οι Πατρινοί, μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και στο 23' βρήκαν το γκολ που τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μωραΐτης μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδη για το 0-1, σε μια φάση πάντως που δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί κόρνερ, αλλά άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ξύδα από τον Βρονταρά, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ την στιγμή που ο πρώτος παίρνει την μπάλα με το ριπλέι να δείχνει πως πρόκειται για μια δύσκολη φάση που ο άσος του ΑΟΧ Κισσαμικού είναι ελαφρώς πιο μπροστά από τον Μπουτσίκο. Τελικά την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος ο Ξύδας ο οποίος ευστόχησε για το 1-1.

Στην επανάληψη, οι Πατρινοί έβλεπαν ένα νέο... Ηράκλειο μπροστά τους και γνώριζαν πως έπρεπε να καθαρίσουν όσο πιο νωρίς γίνεται και να πάρουν τη νίκη. Στο 47' λοιπόν, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μωραΐτη σχεδόν πάνω από την γραμμή να πλασάρει άουτ! Τελικά το γκολ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Από κόρνερ και πάλι, όπως και το 0-1, ο Φωτάκης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Από εκεί και πέρα η «Πανάχα» υπερασπίστηκε σχετικά άνετα αυτό το προβάδισμα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιστέψουν πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με ό,τι έκανε πριν μια εβδομάδα ο Εργοτέλης!

Έτσι, οι Πατρινοί επέστρεψαν στις νίκες και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (84' Βρεττός), Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (69' Αποστολίδης), Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (69' Χαλκιαδάκης), Ξύδας, Λέο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος (69' Πολίμος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (89' Μουστακόπουλος), Φουρλάνος, Στεργίδης (76' Πολυχρόνης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα