Και τώρα η Καλλιθέα για τον ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Και τώρα η Καλλιθέα για τον ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να προσβλέπει στην άνοδό του στην κατηγορία της Super League έχοντας ως επόμενο αντίπαλό του στο πρωτάθλημα της Football League την ομάδα της Καλλιθέας.
Ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα (3-0) συνέχισε την αξιόπιστη αγωνιστική του παρουσία και προσέθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο. Ωστόσο, η νίκη αυτή είχε και το... τίμημα της, καθώς δυο παίκτες του ΟΦΗ, έγιναν αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών. Ο Μανόλης Παπαστεριανός και ο Πάτρικ Βουό, ταλαιπωρούνται από μυικούς τραυματισμούς. Και οι δυο παίκτες θα υποβληθούν σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Πιο σοβαρή δείχνει να είναι η περίπτωση του Παπαστεριανού, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του έμπειρου μέσου για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, που είναι το επόμενο των Κρητικών στην Football League. Με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Ελ Πάσο. Ο Μονιάκης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και ανεβάζει στροφές. Ο Μαχαίρας ακολούθησε ατομικό και θεραπεία. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα επιχειρήσει και αυτός να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (13/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα