ΟΦΗ - Τρίκαλα 3-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
ΟΦΗ - Τρίκαλα 3-0 (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε άνετα και των Τρικάλων με 3-0 και πάτησε για πρώτη φορά κορυφή στη Football League, περιμένοντας να δει τι θα κάνει την Δευτέρα ο Άρης με τον Εργοτέλη.

Στην κορυφή της Football League, έστω και προσωρινά, βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί, έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στα Τρίκαλα, δεν άφησαν κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους τους και πήραν μια άνετη νίκη με 3-0.

Όλα έδειξαν να ξεκαθαρίζουν μόλις στο πεντάλεπτο. Τότε, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μάνου ο Λεάλ με προβολή από κοντά έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ, θα μπορούσε να κάνει και το 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά ο Αποστολίδης σταμάτησε το πλασέ του Νάτσο κρατώντας το 1-0.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι ήθελαν να καθαρίσουν το συντομότερο το παιχνίδι ώστε να μην μπλέξουν σε μπελάδες. Αρχικά στο 59', ο Λεάλ είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη μετά από το δυνατό του σουτ, ενώ στο 63' ήρθε το 2-0. Εκτέλεση κόρνερ του Λεάλ, κεφαλιά του Βαφέα και η μπάλα στα δίχτυα. Το... κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο 69ο λεπτό όταν η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε και στο 3-0. Ο Βαφέας σκόραρε εκ νέου, αυτή τη φορά με ένα πολύ ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Κρητικοί, είχαν ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα, όμως ο Μάνος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αποστολίδη και στη συνέχεια της φάσης, ο Κουτσιανικούλης πλάσαρε άουτ.

Η νίκη αυτή έφερε τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Άρη με τον Εργοτέλη για να δει αν θα καταφέρει να μείνει στην πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15' λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46' Ντίνας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70' Ν' Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77' Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56' Χιντζίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα