Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-3

Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-3

Gazzetta team
Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-3

bet365

Με επιβλητική εμφάνιση η ομάδα της Κρήτης πέρασε με 3-0 από την έδρα του Αιγινιακού. Μάνος, Κουτσιανικούλης και Πουρτουλίδης οι σκόρερ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασιλή Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ πέρασε και μέσα από την έδρα του Αιγινιακού με επιβλητικό τρόπο νικώντας με 3-0. Η ομάδα του Ηρακλείου όχι μόνο πήρε το τρίποντο αλλά μείωσε την διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή μιας και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα γκέλα του Αρη με την Καλλιθέα (0-0).

Μόλις στο 6' ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο ματς με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να φεύγει από κανονική θέση και να σπάσει την μπάλα στον Μάνο ο οποίος με πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Καραγκιόζη. Αν και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχασε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 49' για να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη από πασέρ να γίνεται σκόρερ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πουρτουλίδης με κοντινή κεφαλιά μετά το γύρισμα του Μπολάκη.

Οι συνθέσεις:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54' Χότζιτς), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιανής )69' Κούστα)
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Νάστος (76' Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Ντίνας (68' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (59' Πουρτουλίδης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα