Νίκες τετράδας για Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας

Gazzetta team
Νίκες τετράδας για Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-0 της Σπάρτης και η Δόξα Δράμας 0-1 των Τρικάλων και πλέον συγκατοικούν με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην τέταρτη θέση. Νίκη για τον Απόλλων Πόντου (2-1 τον Πανσερραϊκό), στο 0-0 Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 0-1

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής ήταν η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Δόξα Δράμας, όπου οι φιλοξενούμενοι τελικά πήραν και τη νίκη με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να γίνουν το αφεντικό της αναμέτρησης μόλις στο 20'. Τότε, ο Τσίπρας ανέτρεψε τον Σιώπη και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος ευστόχησε κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 27', οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γκότοβου, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι με το ημίχρονο να λήγει με αυτό το 0-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Τρικάλων είχε την υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαιτέρως. Έτσι, το 0-1 δεν άλλαξε ποτέ με την Δόξα να υπερασπίζεται εύκολα αυτό το προβάδισμα που είχε από το 20' και τελικά να πανηγυρίζει μια αρκετά σημαντική νίκη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63' Ν' Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68' Μιλοσάβλιεβ), Τσίπρας (53' Τσίπρας), Ζγκούρη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68' Τζόκιτς), Βιτλής (74' Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84' Ντιμιτρόφσκι).

Όλα «μηδέν» στο Αίγιο

Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας μοιράστηκαν βαθμούς και (κακές) εντυπώσεις, μένοντας στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις και λίγες συγκινήσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σταματής με τον Ζαφειράκη έχασαν διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχοςυ μόλις στο 3’, αλλά ο Γκέκας αντέδρασε σωστά, ενώ οι Καρδιτσιώτες «απάντησαν» με δοκάρι του Μπιτέλη στην κόντρα στο 13’. Έκτοτε το παιχνίδι έχασε τον καλό του ρυθμό και καμία εκ των δυο ομάδων δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού (18β) και την Αναγέννηση οριακά από πάνω της (22β).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβρηιλίδης, Γκούμας, Τζουνουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (60’ Κόκκορης), Αγιούποφ, Σταματής (63’ Καναβέτας - 80’ Πολιανίδης)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Σταματάκης (87’ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Κονέ, Τζέκος (74’ Ντάγκρας), Πλαβούκος (90’ Χατζάρας)

Εύκολα το σερί του ο Απόλλων

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη Θεσσαλία απέναντι στη Σπάρτη. Δημολιός (7’) και Κανούλας (55’) ήταν οι σκόρερ για τους Λαρισαίους, που είδαν τον Καρακατσάνη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82’, αλλά δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το προβάδισμα. Με τη νίκη τους έφτασαν στους 37 βαθμούς, παραμένοντας 4ος, ενώ η Σπάρτη έμεινε στους 25, γνωρίζοντας την 4η συνεχόμενη ήττα της, δίχως μάλιστα να σκοράρει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88’ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62’ Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75’ Κακάμης)

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα (60’ Μπέλης), Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (72’ Γουόρντεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης (60’ Νιάρος), Σανδραβέλης, Φουρτάδο

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 2-1

Ο Απόλλων Πόντου μετά την τεσσάρα επί της Σπάρτης, έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, επικρατώντας αυτή την φορά του Πανσερραϊκού με 2-1.

Μόλις στο 12', οι «Πόντιοι», κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα σουτ του Αμαραντίδη και 12 λεπτά αργότερα, στο 24' ο Χασομέρης μετά από μπαλιά του Μπρίτο έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι, φαινόταν πως θα έχουν ένα εύκολο μεσημέρι Τετάρτη, ωστόσο η ομάδα των Σερρών βρήκε τρόπο να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 30', ο Γκούρτσας, με σουτ νίκησε τον Λόπεθ για το 2-1. Μάλιστα, στο 35' ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε τόσο την προσπάθεια του Παπουτσογιαννόπουλου, όσο και του Γκούρτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Πόντου είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι τόσο στο 47' με τον Γεωργιάδη, όσο και στο 51' με τον Σαμαρά με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Αφού δεν καθάρισε το παιχνίδι η ομάδα της Καλαμαριάς, λίγο έλειψε να χάσει και το τρίποντο. Στο 91', ο Κάκκο πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Λόπεθ έσωσε κρατώντας για την ομάδα του τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70' Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (90'+3' Λιόνης), Ηλιάδης (84' Βλαχομήτρος), Μπρίτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ (62' Ενομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32' Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (71' Δούμτσιος), Γκούρτσας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα