Χωρίς Σόουζα και με επιστροφή Ανάκογλου

Χωρίς Σόουζα και με επιστροφή Ανάκογλου

bet365

Έπειτα από19 συνεχόμενες συμμετοχές ο Ούγκο Σόουζα θα απουσιάσει από την 11αδα του Άρη λόγω τιμωρίας. Ο Πορτογάλος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενόψει του αυριανού(7/3, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, αντιθέτως επιστρέφει ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Λίβερπουλ-Πόρτο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έπειτα από την ισοπαλία με τα Τρίκαλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον Άρη υπάρχει η αναγκαιότητα εξασφάλισης των βαθμών ούτως ώστε να μην έχει άλλες απώλειες πριν τα παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα(6/3) το πρωί με τον Δημήτρη Σπανό να μην υπολογίζει τον Ούγκο Σόουζα καθώς ο Πορτογάλος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαραγκός θα τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας.


Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου, στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από περίπου έναν χρόνο λόγω τραυματισμού. Σε ότι αφορά την 11αδα, εκτός της αναγκαίας αντικατάστασης του Σόουζα από τον Μαραγκό, ο Δημήτρης Σπανός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποίησε απέναντι στα Τρίκαλα με εξαίρεση τον Μάρκο Ντούνη ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πασχάλη Κάσσου στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Οι παίκτες που μπήκαν στην αποστολή είναι οι, Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ανάκογλου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα