Γράφας: «Πήραμε το ελάχιστο»

Γράφας: «Πήραμε το ελάχιστο»

bet365

Ο προπονητής των Τρικάλων, Θωμάς Γράφας, υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα καθώς επίσης και ότι δεν είχε αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της.

«Δεν κινδυνέψαμε, τροποποιήσαμε την τακτική μας δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο με επιτυχία γιατί περιορίσαμε τον Άρη, μια ομάδα που είναι δημιουργική και επιθετική από τη φύση της, δεν της επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσήλωση που είχαν. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο πρώτα απ’ όλα βοηθάει στην ψυχολογία. Πιστεύω ότι πήραμε το ελάχιστο από αυτό που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Εύχομαι στον Άρη καλή άνοδο. Για μας τελείωσε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τη φάση στην οποία ζητάει πέναλτι ο Άρης (στη φάση του Διαμαντόπουλου όπου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πάνου), αλλά και για τις ευκαιρίες του Άρη.

«Πείτε μια ξεκάθαρη φάση που είχε ο Άρης πέρα από τις γιόμες. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι και από τη φάση του Πάνου. Σε ότι αφορά το χέρι που λέτε, δεν έχω εικόνα», απάντησε και του σημειώθηκε ότι είχε αμυντικό προσανατολισμό. «Αν νομίζετε ότι παίξαμε διπλή άμυνα ζώνης κάνετε λάθος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχει η φάση της άμυνας και της επίθεσης. Εμείς κάναμε άμυνα στο μεσαίο τρίτο, με αιχμές τους Γιαννιτσάνη και Γροντή που πίεζαν τους κεντρικούς του Άρη. Δεν θέλαμε ο Άρης να πάει σ’ ένα εύκολο πάσινγκ γκέιμ και το πετύχαμε. Η ομάδα που κερδίζει μπάλα βγαίνει με αξιώσεις μπροστά κι εμείς είχαμε λογική κι όποτε χρειάστηκε είχαμε αμυντικούς κι άλλες επιθετικούς προσανατολισμούς. Δείτε και τον προηγούμενο αγώνα για να διαπιστώστε αν μας αδικεί το αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει για την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας κι αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα