Παναχαϊκή - Καλλιθέα 1-0

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 1-0

bet365

Η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στην έδρα της, έφτασε στους 43 βαθμούς στην 3η θέση και απέχει μόλις 2 βαθμούς από την 2η θέση της Football League και τον ΟΦΗ.
Το παιχνίδι αρχικά καθυστέρησε να ξεκινήσει επειδή έπρεπε να κατέβει ένα πανό από την εξέδρα. Ως προς τις φάσεις στο 27' ο Θεοδωράκης έβγαλε δύσκολα ένα σουτ του Ντάσιου και στο 43' υπήρχε ένα σουτ του Γκέτσι που βρήκε κόντρες. Στο 51' ο Μάκο έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα από τον Σωτηράκο. Στο 58' ήρθε το 1-0 για την Παναχαϊκή. Ο Θεοδωράκης έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε γέμισμα στην περιοχή και ο Μωραϊτης από κοντά με σουτ σκόραρε. Στο 63' ακυρώθηκε γκολ της Καλλιθέας με κεφαλιά του Συριόπουλου από υπόδειξη οφσάιντ. Στο 66' ένα σουτ του Αργυρόπουλου το έδιωξαν οι αμυντικοί πριν περάσει την γραμμή. Στο 90' ο Γκέτσι με σουτ είχε δοκάρι. Το τελικό σκορ επέτρεψε στους Πατρινούς να φτάσουν τους 43 πόντους στην 3η θέση και να έχουν απόσταση μόλις 2 πόντων από τον 2ο της Football League ΟΦΗ.
Παναχαϊκή – Καλλιθέα 1-0 Γήπεδο Αγυιάς
ΣΚΟΡΕΡ: 58' Μωραΐτης
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Γκίνο, Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (89' Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος (64' Αργυρόπουλος), Μωραΐτης (75′ Βασιλείου).
Καλλιθέα (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σεζάι, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι, Παυλής (73′ Μίγγος), Ζυγκερίδης, Μάκο (56′ λ.τρ. Γλυνός) και Γκέτσι (89' Καρβουνίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα