Η σκέψη του ΟΦΗ στο ματς με τον Αιγινιακό

Η σκέψη του ΟΦΗ στο ματς με τον Αιγινιακό

bet365

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω την πολύτιμη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-0), όπου πήρε τους 3 σημαντικούς βαθμούς και στρέφει αμέσως την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας, την Τετάρτη (7/3, 3 μ.μ.) στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.
Οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι, γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και έβγαλε το παιχνίδι. Ξεκίνησε θεραπεία και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, είναι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Θεραπεία ακολουθεί ο Μονιάκης (προσαγωγός), ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση και μέχρι την Τρίτη θα φανεί αν είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Την Δευτέρα (5/3) θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα ο Γιάννης Κοιλιάρας και θα ξεκαθαρίσει και με αυτόν την Τρίτη (6/3) αν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι. Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα το απόγευμα στο ΒΑΚ. Προπόνηση θα γίνει και την Τρίτη το απόγευμα με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα