Άρης - Τρίκαλα 0-0 (vids)

Άρης - Τρίκαλα 0-0 (vids)

bet365

Ο Άρης γκέλαρε κόντρα στα Τρίκαλα, έμεινε στο 0-0 κι έδωσε... δικαιώματα, καθώς ο ΟΦΗ μείωσε στους 4 από την κορυφή, ενώ η Παναχαϊκή στους 6!

Ο Άρης σκόνταψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος(0-0) με τα Τρίκαλα δίνοντας τη δυνατότητα στους άμεσους αντιπάλους του να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο. Οι «κίτρινοι» στερήθηκαν δημιουργίας καθώς με εξαίρεση ένα 15πτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν ικανοποίησαν τους τουλάχιστον 12-13 χιλιάδες φίλους τους.

Ο Άρης ήταν φλύαρος και καθόλου ουσιαστικός στο κακό (ποιοτικά) πρώτο ημίχρονο. Οι αριθμοί που αποτυπώνουν τον ρόλο της κάθε ομάδας στο γήπεδο μάλλον ήταν παραπλανητικοί σε ότι αφορά το πρώτο μέρος όπου η κατοχή μπάλας για τους «κίτρινους» κυμάνθηκε από το 60% έως το 70% αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη αξία ήταν ότι σε αυτό το διάστημα δεν είχαν ούτε μία τελική φάση στην εστία. Για την ακρίβεια, η μοναδική… υποψία φάσης για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού σημειώθηκε στο 37ο λεπτό έπειτα από μια σέντρα του Παυλίδη.

Η ομάδα του Σπανού, είχε τρομακτικό πρόβλημα στη δημιουργία, με τα δύο χαφ του (Ιντζόγλου,Παυλίδη) να δυσκολεύονται να περάσουν πάσες, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να δείχνει αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και τον Βαγγέλη Πλατέλλα(παρότι άλλαζε πλευρές) να εγκλωβίζεται στην προσαρμοσμένη (επάνω του) άμυνα των Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι σαφέστατα έψαχναν την ευκαιρία μέσα από το transition game. Σε τέτοια φάση στο 12ο λεπτό ο Ζγκούρι είχε κακό τελείωμα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να ακολουθήσουν ακόμη δύο από τους Γιαννιτσάνη, Πάνο.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, εκρηκτικό ήταν το πρώτο 15πτο του δευτέρου μέρους. Ο Άρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ήταν πιο απειλητικός, έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 51ο λεπτό όπου ο Αποστολίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα επί της γραμμής της εστίας του έπειτα από κεφαλιά του Κάσσου για να ακολουθήσουν δύο ευκαιρίες με τον Διαμαντόπουλο. Στην πρώτη, ο επιθετικός του Άρη ζήτησε πέναλτι καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του Πάνου (ο οποίος ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση) και στη δεύτερη ο Αποστολίδης είχε σωστή αντίδραση. Κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από λάθος του Δεληζήση, ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο αλλά το τελείωμα της φάσης ήταν κακό.

Ο Δημήτρης Σπανός αποφάσισε να ρισκάρει στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα καθώς αντικατέστησε τον Τζανακάκη με τον Ντούνη και τοποθέτησε τον Πασχάλη Κάσσο στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Ωστόσο η ομάδα του δεν είχε τον ίδιο ρυθμό ή μάλλον δεν είχε καθαρό μυαλό με συνέπεια να προσπαθεί να απειλήσει με ανορθόδοξο τρόπο και με μπαλιές οι οποίες ήταν ουσιαστικά βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών των Τρικάλων.

Οι φιλοξενούμενοι επίσης ενίσχυσαν την επιθετική γραμμή τους με την είσοδο των Τσίπρα, Ν’ Λουντούλου δίχως επί της ουσίας να γίνουν απειλητικοί καθώς είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο να κερδίσουν χρόνου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σπανός έπαιξε τα… ρέστα του αντικαθιστώντας τον Μουμίν με τον Μιλούνοβιτς, δίχως επί της ουσίας να δημιουργήσει η ομάδα του κάποια κλασική ευκαιρία.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Βαλεριάνος, Μουμίν, Σόουζα(Αρης), Βέρτζος, Πάνος, Γιαννιτσάνης, Τσιάρας, Ν’ Λουντούλου(Τρίκαλα)

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης(63’ Ντούνης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν(87’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος, Παυλίδης(70’ Χαντί), Διαμαντόπουλος

ΤΡΙΚΑΛΑ(Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής(83’ Ν’ Λουντούλου), Μάκος, Μιλοσάβλιεβ(60’ Τσίπρας), Ζγκούρι(89’ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα