Ματσάρα στην Δράμα, τεσσάρα στην Σπάρτη ο Απόλλων Πόντου

Gazzetta team
Ματσάρα στην Δράμα, τεσσάρα στην Σπάρτη ο Απόλλων Πόντου

bet365

Απίθανο ματς στην Δράμα, όπου Δόξα και Αιγινιακός έμειναν ισόπαλοι 3-3 σε ένα παιχνίδι με διπλή ανατροπή του σκορ! Εύκολα στη Σπάρτη ο Απόλλων Πόντου με 0-4, άνετα 3-0 ο Πανσερραϊκός τον Παναιγιάλειο.

Δόξα Δράμας – Αιγινιακός 3-3

Απίθανο ματς στην Δράμα, όπου η Δόξα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τον Αιγινιακό σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε δύο ανατροπές και τελικά κανέναν νικητή!

Ίσως το ματς της χρονιάς στη Football League έγινε στην Δράμα. Εκεί η Δόξα, φιλοξένησε τον Αιγινιακό ο οποίος τα έδωσε όλα και τελικά έφυγε με τον βαθμό από την Δράμα.

Μπαρτσελόνα- Ατλέτικο Μαδρίτης με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Στο πρώτο ημίχρονο, τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθήσει... Αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μαρκόπουλο στο 25', ενώ στο 31' ο Γουνδουλάκης έκανε το 1-0 κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο μέρος. Όμως, αυτό που θα γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο κανείς δεν το περίμενε και δεν το φανταζόταν...

Μέσα σε δύο λεπτά ο Αιγινιακός έφερε το παιχνίδι τούμπα! Αρχικά στο 49', ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-1, ενώ στο 50' στην επόμενη ακριβώς φάση ο Χότζιτς έκανε το 1-2 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Δώδεκα λεπτά αργότερα όμως είχαμε και το 2-2 από την Δόξα. Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης ισοφάρισε πριν έρθει στο 68', ο Κουσκουνάς να κάνει το 3-2 και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, φέρνοντας αυτή τη φορά για την Δόξα το παιχνίδι τούμπα.

Όμως, ακόμα ο Αιγινιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα... Στο 86', ο Ζούρκος έπιασε ένα υπέροχο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57’ Κάσες), Μαρκόπουλος (57’ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (76’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι (83’ Μπιλάλι), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς (83’ Φούρτζιος), Χότζιτς (60’ Πετρούσης), Σοφιάνης.

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος 3-0

Άνετο μεσημέρι Κυριακής για τον Πανσερραϊκό απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα των Σερρών, δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στη «Μαύρη Θύελλα» επικρατώντας με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος έμοιαζε ανταγωνιστικός, αλλά όλα τελείωσαν από το 1-0 κι έπειτα. Στο 45' λοιπόν, ο Παπουτσογιαννόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και την έστειλε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Η επανάληψη άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, δηλαδή με γκολ για τον Πανσερραϊκό. Στο 49', ο Παπουτσογιαννόπουλος και πάλι ήταν αυτός που έκανε το 2-0 και... κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Κάκκο απλά έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με το τέρμα του στο 59', όταν και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος (76’ Αναστασόπουλος), Κρητικός, Κάκκο (82’ Μακούσης), Πόζογλου, Γκούρτσας (70’ Δούμτσιος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος (57’ Καναβέτας), Σκαρτσίλας, Πολιανίδης (46’ Αγιούποφ), Ζαφειράκης (67’ Δοξάκης), Σταματής.

Σπάρτη-Απόλλων Πόντου 0-4

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση ο Απόλλων Πόντου πήρε ένα εύκολο διπλό μέσα στην Σπάρτη επικρατώντας με 4-0! Ο Καλογέρης άνοιξε το σκορ στο 34' αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ακόμα καλύτεροι. Στο 57' ο Χασομέρης έκανε το 0-2 και στο 65' ο Συμελίδης ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο πριν έρθει το γκολ του Σαμαρά στο 70' για το τελικό 0-4.

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τσιμότζι, Παναγιώτου (63' Μπέλης), Μπουζούκης (46' Μουζακίτης), Σανδραβέλης, Ράντι, Γουόρντεν (56' Φουρτάδο)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαΐτζιδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (79' Καλαΐτζιδης), Καλογέρης, Ηλιάδης (78' Βλαχομήτρος), Χασομέρης, Μπρίτο (73' Λιόνης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα