ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Νίκος Μαρούδας
ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

bet365

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΟΦΗ επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας 1-0 και συνέχισε να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Δοκάρι η Αναγέννηση, χαμένο πέναλτι οι Κρητικοί.

Επαγγελματική εντός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επικρατούν 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και να παραμένουν σε τροχιά ανόδου.

Αρκετά κακό ποιοτικά ήταν το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Κρήτη. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τους Κρητικούς να είναι σαφώς ανώτεροι ειδικά στο πρώτο μέρος. Ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 14' με ένα ωραίο σουτ του Μάνου, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ στα 13 τελευταία παιχνίδια! Πέρα από το γκολ δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Η επανάληψη ήταν κάπως καλύτερη, με δοκάρι και χαμένο πέναλτι! Αρχικά στο 57', η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Στρέζος έκανε λανθασμένη έξοδο, με τον Κονέ να τσιμπάει από πάνω του την μπάλα, αλλά αυτή να καταλήγει στο δεξί δοκάρι. Τα επόμενα λεπτά ο ΟΦΗ ισορρόπησε και κράτησε μπάλα, ψάχνοντας και το δεύτερο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Έφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 72'.

Τότε, ο Μάνος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σωστά έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βουό, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και δεν... τελείωσε το παιχνίδι. Από την φάση αυτή κι έπειτα δεν είχαμε κάποια άλλη φάση, με τον ΟΦΗ να παίρνει μια ακόμα σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (62' Ντίνας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (93’ Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (85’ Μαχαίρας), Ποτουρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Λεφίδης (65' Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48' Χαντζάρας – 85’ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα