Σπανός: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Σπανός: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Μάγκες οι παίκτες μου»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στο επίπεδο αγωνιστικότητας των παικτών του έπειτα από το επιβλητικό πέρασμα από το Αιγίνιο, ενώ «εισέβαλε» και στο μυαλό του επιθετικού το οποίο χαρακτήρισε παράξενο.

«Ήταν για μας ένα δύσκολο απόγευμα λόγω συνθηκών, του καιρού και σε μια έδρα η οποία φημίζεται για την σκληρότητά της. Είναι σημαντική η νίκη αν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες του αγώνα. Γιατί οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν σε όλα και είναι σημαντικό να παράγεις ευκαιρίες και να βάζεις τέσσερα γκολ υπό αυτές τις συνθήκες. Τα παιδιά έδειξαν σήμερα ότι είναι μάγκες πραγματικοί, τους αρέσει αυτό που κάνουν και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν έτσι έως το τέλος της σεζόν. Ο Αιγινιακός προερχόταν ένα από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, προσπάθησε πολύ, αλλά τα δύο γρήγορα γκολ διαφοροποίησαν την εικόνα του αγώνα. Θέλω επίσης να επαναλάβω κάτι που είχα πει όταν πρωτοήρθα στον Άρη και αφορά τον κόσμο ο οποίος μπορεί να μας πάρει και να μας πάει εκεί που πρέπει. Μέσα στο χιόνι, στη βροχή, στο κρύο πανηγύριζε και χειροκροτούσε τα παιδιά. Τον περιμένουμε και την άλλη Κυριακή», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα του πλέον είναι πιο παραγωγική στην επίθεση και πιο συγκεκριμένα για τα δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. «Όταν ένας ποδοσφαιριστές χάνει τόσο κραυγαλέες ευκαιρίες όπως με την Καρδίτσα δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά τύχης και συγκέντρωσης. Το λέω επειδή θέλω να προλαμβάνω τις άσχημες σκέψεις. Το λέω γιατί ήμουν επιθετικός, είναι παράξενο το μυαλό του επιθετικού κι ένα παράδειγμα είναι ο Διαμαντόπουλος. Ήταν συγκυρία αυτά που έχασε ο Διαμαντόπουλος. Η ουσία για μένα είναι ότι η ομάδα έχει μέταλλο νικητή. Καταλήγοντας να ξέρετε ότι (οι χαμένες ευκαιρίες) δεν είναι θέμα έλλειψης ικανότητας, αλλά συγκέντρωσης και συγκυρίας».

Ερωτηθείς για το επίπεδο ικανότητας της ομάδας και τις δυσκολίες της κατηγορίας. «Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύουμε κι αυτό κάνουμε αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές. Είχα πει ότι ήθελα να δημιουργήσω μια ομάδα η οποία δεν θα καταλαβαίνει τίποτε από έδρες και συνθήκες. Η Football league είναι μια άλλη κατηγορία. Αν βάλεις παίκτες της Σούπερλιγκα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Δεν λέω ότι οι παίκτες μου δεν θα πετύχαιναν στη Σούπερλιγκα, αλλά έχουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν παίκτες άλλων ομάδων».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα