Στο Αιγίνιο για το 5Χ5

Στο Αιγίνιο για το 5Χ5

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στο Αιγίνιο για το 5Χ5

bet365

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη και η αύξηση της διαφοράς από τους άμεσους αντιπάλους, είναι ο αντικειμενικός στόχος του Άρη ενόψει του αυριανού(25/2, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στη συνέχεια ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Τσουμάνης.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» η απόφαση του Σπανού για την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στην κορυφή της επίθεσης αλλά και του Μπάμπη Παυλίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα