Τρίκαλα - Παναχαϊκή 0-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - Παναχαϊκή 0-1 (vid)

bet365

Την δουλειά της έκανε η Παναχαϊκή στα Τρίκαλα, απ' όπου πέρασε με 0-1 με αυτογκόλ του Λεάντρο και ανέβηκε εκ νέου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Επαγγελματική νίκη για την Παναχαϊκή! Οι Πατρινοί, έδειξαν χαρακτήρα στα Τρίκαλα, κατάφεραν να επικρατήσουν με 0-1 κι ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας περιμένοντας την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή.

Το παιχνίδι για μισή ώρα ήταν πραγματικά πολύ κακό! Από το μισάωρο κι έπειτα όμως η Παναχαϊκή το έλεγξε απόλυτα και κατάφερε να βρει και το γκολ που την έφερε μπροστά στο σκορ. Αρχικά προειδοποίησε με τον Μωραΐτη στο 31' να σημαδεύει από κοντά το δοκάρι και εννέα λεπτά αργότερα βρήκε το γκολ για το 0-1. Ο Στεργίδης από τα δεξιά έκανε την σέντρα, ο Λεάντρο μπήκε στην πορεία της μπάλας κι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και την Παναχαϊκή στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Τα Τρίκαλα ανέβασαν στροφές στην επανάληψη κι αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Αρχικά είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν στη συνέχεια να βρουν και κάποιες ευκαιρίες. Πρώτα στο 67', όταν μετά από σουτ του Μιλοσάβλιεφ η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και ο Σούλης την τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Τσιάρα. Στο 71', ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ η μεγαλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Τότε ο Χιντζίδης από πολύ πλάγια θέση, εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι κι άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν, αφού στη συνέχεια αν κι είχαν την υπεροχή δεν απείλησαν την Παναχαϊκή. Μια Παναχαϊκή η οποία ήταν εντελώς ακίνδυνη στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά κατάφερε να πάρει το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (79’ Γροντής) , Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70’ Ζγκούρη), Τόμιτς (56’ Ν’ Λουντουλού), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο (68’ Πολυχρόνης) , Στεργίδης (81’ Πλέγας), Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (90’ Πολίμος), Μωραΐτης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα