Ο Σόουζα ξεπέρασε τον εαυτό του

Ο Σόουζα ξεπέρασε τον εαυτό του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Σόουζα ξεπέρασε τον εαυτό του

bet365

Τα δύο γκολ που σημείωσε ο Ούγκο Σόουζα μέσα σε διάστημα οκτώ και σε διαδοχικούς αγώνες δεν είναι απλά ασυνήθιστο αλλά σπάνιο για τον Πορτογάλο καθώς πριν από τα συγκεκριμένα παιχνίδια σκόραρε ανά 1970 αγωνιστικά λεπτά!

Σαχτάρ Ντ. – Ρόμα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, στις αγωνιστικές ευθύνες του Ούγκο Σόουζα δεν συμπεριλαμβάνεται το γκολ. Ο Πορτογάλος πάντα προωθείται στις στατικές φάσεις, ενώ τόσο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια και κυρίως σ’ αυτόν με τη Σπάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά από ένα σημείο, κινήθηκε σε άλλους χώρους στο γήπεδο σε σχέση με αυτούς στους οποίους συνηθίζει να βρίσκεται.

Βέβαια το γκολ δεν εντάσσεται στο ρεπερτόριό του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, προ των αγώνων με Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Σόουζα σκόραρε (σχεδόν) κάθε δύο χρόνια με μόλις τέσσερα τέρματα στην καριέρα του. Η δε αναλογία μεταξύ τερμάτων/λεπτών συμμετοχής, ήταν ενδεικτική καθώς σκόραρε κάθε 1.970 αγωνιστικά λεπτά!

Στην επαγγελματική καριέρα του, σκόραρε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στη νίκη της Πάφου επί του Αγίου Νάπα. Ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στη νίκη της Μπέβερεν επί της Λόμελ. Χρειάστηκε να κάνει 570 ημερολογιακές ημέρες υπομονή για να νιώσει ξανά τη μοναδικότητα του γκολ καθώς η επόμενη φορά ήταν στις 16/4/2014 στην ήττα της Μπέβερεν από την Κόρτραϊτ.

Με τη φανέλα του Άρη σημείωσε τρία τέρματα. Το πρώτο (έναν χρόνο μετά το τελευταίο του στο Βέλγιο) επί της Καλλιθέας τον περασμένο Απρίλιο (9/4/2017), για να ακολουθήσουν δύο μαζεμένα έπειτα από δέκα μήνες σε Σέρρες και απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα