Ανάκογλου: «Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση»

Ανάκογλου: «Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση»

Gazzetta team
Ανάκογλου: «Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση»

bet365

Το σημερινό(20/2) φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Νέων του Άρη ήταν ισχυρό τεστ για τον Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος ήθελε περισσότερο να «τσεκάρει» τον εαυτό του και το πόδι του έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής.

«Νιώθω ότι το πόδι μου είναι σε καλή κατάσταση. Θα συνεχίσω να κάνω έξτρα γυμναστική με τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο. Για μένα ήταν ένα καλό τεστ, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να πάρουμε ρυθμό. Μπορούμε να κρατήσουμε το ότι σιγά-σιγά ξεμπουκώνουμε γιατί όση προπόνηση κι αν κάνεις μόνος σου, αν δεν πάρεις λεπτά σ’ ένα παιχνίδι… δεν έχει καμία σχέση», είπε ο Δημήτρης Ανάκογλου εννοώντας ότι μόνο μέσα από τους αγώνες βρίσκει ένας παίκτη ρυθμό.

Ρωτήθηκε και για τον ψυχολογικό παράγοντας. «Όταν κάνεις προπόνηση και ξέρουν και οι συμπαίκτες σου ότι προέρχεσαι από 10 μήνες τραυματισμό, έχεις την επιλογή να μην βάλεις τα πόδια σου πολύ δυνατά. θα προφυλαχτείς. Το παιχνίδι σε αυτό βοηθάει, θα έρθουν επάνω σου πιο δυνατά και θα σου φύγουν τις όποιες φοβίες αντιμετωπίζεις», απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα